Wat is het vermogen van Derk Boerrigter?

Wat is het vermogen van Derk Boerrigter? Als je een voetballiefhebber bent, is de kans groot dat je deze naam wel herkent. Boerrigter is vooral bekend als oud-speler van Ajax, waar hij ook een paar jaar in de jeugd speelde. Derk Boerrigter sloot zijn loopbaan in 2016 af bij Celtic, een topclub in Schotland. Veel mensen vonden het raar dat hij destijds al met voetbalpensioen ging aangezien de aanvaller nog maar 30 jaar oud was. Derk Boerrigter is inmiddels ondernemer en investeerder. Wat is het vermogen van Derk Boerrigter? Lees snel verder voor het antwoord!

Wie is Derk Boerrigter?

Derk Boerrigter is een voormalig Nederlands profvoetballer die speelde als vleugelspeler. Hij werd geboren op 16 oktober 1986 in Oldenzaal. Boerrigter begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van FC Twente voordat hij in 2011 naar Ajax Amsterdam verhuisde. Hij had een succesvol eerste seizoen bij Ajax, hielp het team de Eredivisie-titel te winnen en de achtste finales in de UEFA Champions League te bereiken. In 2013 werd Boerrigter getekend door de Schotse club Celtic voor een contract van vier jaar voor een bedrag van ongeveer £ 3 miljoen. Hij had echter moeite om zich te vestigen bij Celtic vanwege blessures en gebrek aan vorm, en hij verliet de club in 2016 nadat zijn contract afliep.

Nadat hij Celtic had verlaten, keerde Boerrigter terug naar Nederland voordat hij in 2017 stopte met het profvoetbal vanwege aanhoudende blessureproblemen. Boerrigter speelt inmiddels op amateurniveau bij AFC 4. Gedurende zijn hele carrière stond Boerrigter bekend om zijn snelheid en dribbelvaardigheden, waardoor hij een gevaarlijke aanvallende speler op de vleugel was. Zijn carrière werd uiteindelijk echter gehinderd door blessures, die zijn speeltijd beperkten en hem ervan weerhielden zijn volledige potentieel te bereiken.

Waar verdient Derk Boerrigter zijn geld mee?

Aangezien Derk Boerrigter in 2017 stopte met betaald voetbal, verdient hij geen geld meer met zijn voetbalcarrière. Tijdens zijn tijd als profvoetballer zou Boerrigter echter voornamelijk geld hebben verdiend via zijn contract bij de voetbalclubs waarvoor hij speelde. Profvoetballers verdienen doorgaans geld via hun contracten, waaronder een basissalaris, bonussen en andere prikkels. Het exacte bedrag dat een voetballer verdient, kan sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals hun ervaringsniveau, de club waarvoor ze spelen en de competitie waarin ze spelen. Derk Boerrigter verdient inmiddels dus zijn geld als ondernemer en investeerder. Hij is bovendien de oprichter en eigenaar van DercQues, terwijl hij ook heeft geïnvesteerd in vastgoed en echo’s verkoopt.

Hoeveel is Derk Boerrigter waard?

Het is lastig om te bepalen wat de waarde van Derk Boerrigter is. Er is namelijk niet heel veel informatie bekend over zijn vermogen. Toch willen we wel een gokje wagen. Experts hebben namelijk geschat dat Derk Boerrigter een waarde van 8 miljoen euro heeft. Dit komt dus vooral door zijn loopbaan als voetballer. Spelers verdienen immers veel geld, vooral als ze voor grote clubs spelen. Derk Boerrigter heeft dit gedaan bij Ajax en Celtic. We weten overigens niet zeker of het vermogen van Derk Boerrigter daadwerkelijk 8 miljoen euro verdient. Het zou namelijk kunnen dat hij als voetballer nog meer heeft verdiend, terwijl hij nu ook als ondernemer flink wat geld kan verdienen.

Waar woont Derk Boerrigter?

Derk Boerrigter heeft door zijn voetbalcarrière in diverse steden gewoond. Hij is geboren in Oldenzaal, maar woont hier inmiddels niet meer. Hij heeft immers ook in Amsterdam en Glasgow gewoond omdat hij hier speelde. Waar de oud-voetballer inmiddels met zijn vriendin Jacqueline Steenbeek woont, weten we eigenlijk niet. Wel weten we dat hij de eigenaar is van een appartement in Amsterdam, maar naar de laatste berichten verhuurt Boerrigter deze woning.

Wie is de vriendin van Derk Boerrigter?

De vriendin van Derk Boerrigter is Jacqueline Steenbeek, Miss Nederland in 2013. Ze zijn al lang samen en hebben bovendien samen een bedrijf begonnen, namelijk DercQues. Dit bedrijf produceert sneakers en accessoires en heet ook wel kortweg DQ. Boerrigter en Steenbeek leerden elkaar kennen nadat de speler door Celtic was gekocht van Ajax. Steenbeek koos er al snel voor om naar Glasgow te verhuizen voor de liefde. Jacqueline Steenbeek komt overigens uit Drunen in Noord-Brabant en werkte eerst zowel als verloskundige en als model. 

Het inkomen van Derk Boerrigter

Derk Boerrigter is inmiddels al een tijdje niet meer een professionele voetballer, hij speelt nu immers op amateurniveau tegen AFC 4. Tijdens zijn actieve carrière zou het inkomen van Derk Boerrigter afhankelijk zijn geweest van zijn contract met de voetbalclubs waarvoor hij speelde, waaronder een basissalaris, bonussen en andere incentives. Het exacte bedrag dat hij verdiende zou variëren op basis van factoren zoals zijn ervaringsniveau, de club waarvoor hij speelde en de competitie waarin hij speelde. Natuurlijk is dit nu niet meer relevant, Derk Boerrigter verdient nu immers geld als ondernemer en investeerder. Helaas weten we daardoor zijn salaris niet, al gokken we dat het inkomen van Derk Boerrigter ongeveer 10 duizend euro per maand is.