Wat is het vermogen van Famke Louise?

Wat is het vermogen van Famke Louise? Vrijwel elke Nederlander kent deze vrouw inmiddels, dus het is niet meer dan logisch dat je benieuwd bent naar het bedrag dat Famke Louise op haar bankrekening heeft staan. Ze heeft een tijdje haar carrière op stop gezet omdat ze wilde focussen op haar gezin, begin 2022 kreeg Famke Louise namelijk een zoon met de voetballer Denzel Slager. Inmiddels is ze terug als zangeres en heeft ze een contract getekend bij platenlabel ROQ ’N Rolla. Wil je weten wat ze hiermee verdiend heeft? Wat is het vermogen van Famke Louise lees je hieronder! 

Wie is Famke Louise?

Famke Louise is een Nederlandse zangeres, vlogger en social media influencer. Ze werd geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Haar echte naam is Famke Louise Meijer. Famke Jantina Louise werd bekend door haar activiteiten op social media. Ze begon haar carrière als vlogger op YouTube en plaatste vervolgens veel foto’s en video’s op Instagram en TikTok. Ze kreeg veel volgers en werd al snel een influencer. In 2017 bracht ze haar eerste single “Op Me Monnie” uit, die een hit werd en miljoenen views kreeg op YouTube.

Naast haar muzikale carrière is Famke Louise ook bekend vanwege haar deelname aan het televisieprogramma “Expeditie Robinson” en haar politieke activisme. In 2020 maakte ze samen met andere bekende Nederlandse artiesten een video waarin ze hun onvrede uitten over het coronabeleid van de regering. Deze video zorgde voor veel ophef en Famke Louise kreeg veel kritiek over zich heen. Famke Louise heeft inmiddels meerdere singles en een album uitgebracht en is nog steeds actief als zangeres en social media influencer.

Waar verdient Famke Louise haar geld mee?

Famke Louise begon in 2016 op YouTube. Haar kanaal heette direct Famke Louise, maar destijds maakte ze nog geen muziek. In plaats daarvan waren het vooral prankvideo’s, waarin ook onder meer Joey Bravo regelmatig te zien was. Vanaf eind 2017 begon Famke Louise haar muziekvideo’s op haar kanaal te plaatsen, terwijl ze ondertussen ook nog geld verdiende als model. Het grootste gedeelte van haar vermogen verdiende Meijer desondanks als zangeres, vooral nummers als Op me monnie, Vroom en High brachten veel geld in het laatje voor de BN’er. 

Hoeveel is Famke Louise waard?

Famke Louise heeft regelmatig veel kritiek gekregen, bijvoorbeeld toen ze in 2020 in opstand kwam tegen de maatregelen opgelegd door het kabinet vanwege de coronamaatregelen. Toch mag haar vermogen er zeker zijn. Experts verwachten namelijk dat Famke Louise ondertussen minstens 800 duizend euro waard is. De rapster heeft dit dus voor een groot gedeelte verdiend met haar muziek, maar ook met haar werk als model heeft ze het een en ander verdiend. Bovendien krijgt ze regelmatig geld om gesponsorde berichten op haar sociale media te plaatsen. 

Waar woont Famke Louise?

Famke Louise woonde samen met haar vriend in een huis dat continu belaagd werd door aandachtzoekers. In hun realityserie was dan ook te zien dat ze naar een hotel vluchtten en er vervolgens voor kozen om te verhuizen. Ze woonden destijds nog maar net in dat huis, maar het is niet echt bekend waar ze nu wonen. Wel was het nieuwe huis te zien in hun programma. De woning zag er goed uit en is direct door het stel gekocht. 

Wie is de vriend van Famke Louise?

Famke Louise heeft met meerdere beroemdheden een relatie gehad. Zo ging ze een tijdje met Tim van Teunenbroek, die we ook wel kennen als Snapking. Vervolgens had ze een relatie met Ronnie Flex, het stel maakte hun liefde bekend met een kerstnummer genaamd Alleen door jou. Famke Louise gaat sinds 2021 echter met Denzel Slager. Ze maakte de relatie met de voetballer openbaar in de Cosmopolitan, ze stonden destijds zelfs samen op de cover. Aan het begin van 2022 kregen Meijer en Slager hun eerste kind samen, dit is een jongentje genaamd Nówie Storm Slager. Denzel Slager is overigens niet alleen bekend als voetballer, hij deed ook nog mee aan Love Island in 2019. De twee waren daarnaast samen te zien in Famke & Denzel: een nieuw begin op Videoland. 

Het inkomen van Famke Louise

Hoewel Famke Louise nog altijd een jonge vrouw is, heeft ze dus als rapster, model en influencer al flink wat geld verdiend. Haar vermogen wordt immers op 800 duizend euro geschat. Logisch, vooral als je kijkt naar haar inkomen. Famke Louise vraagt voor een optreden van 15 minuten namelijk al 2000 euro. Ze treedt bovendien meestal een half uur op, dus ze verdient dan direct 4000 euro. Hier komt ook nog eens geld bij wat ze verdient door gesponsorde berichten te plaatsen op haar sociale media. Bovendien verdient Famke Louise als haar nummers geluisterd worden op bijvoorbeeld Spotify. Je mag dan ook verwachten dat het inkomen van Famke Louise maandelijks minstens 10 duizend euro is.