Wat is het vermogen van Gerard Joling?

Wat is het vermogen van Gerard Joling? Je kent deze man natuurlijk sowieso. Als je niet een van zijn grote hits kent, ken je hem wel van de tv. Joling is immers actief geweest in veel programma’s op de Nederlandse televisie. Zo presenteerde hij jarenlang Shownieuws, terwijl Joling ook nog de presentator van onder meer K2 zoekt K3, Holland’s Got Talent en Move Like Michael Jackson is geweest. Bovendien is Gerard Joling op het moment jurylid van The Masked Singer en vormde hij jarenlang met Gordon het duo Geer & Goor. Wat is het vermogen van Gerard Joling? Je leest het hieronder!

Wie is Gerard Joling?

Gerard Joling is een Nederlandse zanger, tv-presentator en media-persoonlijkheid. Hij werd geboren op 29 april 1960 in Alkmaar, Nederland. In de jaren negentig en 2000 behaalde Joling veel succes als soloartiest, onder meer door nummers als Tickets to the tropics, No more bolero’s en Blijf bij mij. Ook was Joling jarenlang een van de leden van de Toppers. Hij begon deze formatie samen met Gordon en René Froger in 2005. Hij stopte in 2008 vanwege een ruzie met Gordon bij de Toppers en werd vervangen door Jeroen van der Boom. Later trad Geer toch weer op met de Toppers.

Gerard Joling is overigens niet alleen als zanger bekend. Ook op tv had de BN’er namelijk veel succes. Zo presenteerde hij voor SBS veel programma’s, waaronder Holland’s Got Talent, Sterren Dansen op het IJs en Popstars. Ook Sterren Springen, K2 zoekt K3 en Hole in the wall werd door Geer gepresenteerd. Daarnaast hij was hij te zien in de Beste Zangers. Bovendien maakte hij samen met Gordon als Geer & Goor realityshows. Voorbeelden hiervan zijn Geer & Goor: Effe geen cent te makken en Geer & Goor: Zoeken een hobby. Ook waren ze samen actief als duo-coach van The Voice Senior Later werd Joling alleen de coach in dit programma, terwijl hij nu ook jurylid is van The Masked Singer.

Waar verdient Gerard Joling zijn geld mee?

Je raadt het al dat Gerard Joling zijn geld op meerdere manieren verdient. Een groot deel van zijn inkomen komt natuurlijk uit zijn werk als muzikant. Door het verkoop van zijn hits verdient hij bijvoorbeeld geld, maar hij verdient nog veel meer centen door op te treden. De pandemie gooide op dit vlak wel wat roet in het eten. Joling mocht immers niet optreden, waardoor hij een deel van zijn inkomen misliep. Gelukkig verdiende hij alsnog geld door zijn tv-klussen, terwijl hij ook nog eens een appartement in de Zuidas van Amsterdam verhuurt voor bijna 7 duizend euro.

Hoeveel is Gerard Joling waard?

Gerard Joling is door de jaren heen er zeker niet armer op geworden. Als we de experts mogen geloven, heeft de zanger annex presentator inmiddels een vermogen van minstens 10 miljoen euro. Dit komt door al het werk dat hij verricht op televisie, maar dus ook door zijn optredens. Bovendien heeft hij een eigen bedrijf genaamd Mineur BV. Het grootste deel van zijn vermogen zit in deze onderneming. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat Gerard Joling op het moment meer dan 10 miljoen euro waard is.

Waar woont Gerard Joling?

We weten toevallig dat Gerard Joling jarenlang gewoond heeft in een villa in Aalsmeer. Hier woonde hij sinds 1997, maar hij koos er voor om het huis te verkopen. De zanger hoefde gelukkig niet ver te verhuizen, hij kocht namelijk de woning van zijn manager Wino Omtzigt. Deze villa ligt op een steenworp afstand. Voor dit huis betaalde Joling 1,15 miljoen euro. De woning is in 1999 gebouwd door Omtzigt voor zijn toenmalige vrouw Sylvana Borsato en hun twee dochters.

Wie is de vriend van Gerard Joling?

Gerard Joling woont dus nu in het voormalige huis van zijn manager in Alsmeer, maar woont hij hier alleen of samen met zijn geliefde? Helaas lijkt het erop dat de zanger alleen woont. In een interview met de Weekend laat Geer weten dat hij zich niet verveelt, want hij heeft wel regelmatig onenightstands. Desondanks zoekt hij nog altijd een vriend, waarbij hij het belangrijk vindt dat de man niet jonger dan 30 jaar oud is. Ook moet hij niet met Joling voor de fame willen daten.

Het inkomen van Gerard Joling

We weten nu dat het vermogen van Gerard Joling sowieso hoger dan 10 miljoen euro is. Ook kunnen we je nog het een en ander vertellen over zijn salaris. De verwachting is namelijk dat Geer per jaar meer dan een miljoen verdient. We schatten namelijk in dat het inkomen van Gerard Joling momenteel ongeveer 1,2 miljoen euro is. Dit komt onder meer door zijn optredens met de Toppers, de zanger gaf in 2018 namelijk aan dat hij per show een ton verdient. Daarnaast verdient Gerard dus ook nog door zijn appartement te verhuren.