Wat is het vermogen van Gordon?

Wat is het vermogen van Gordon? Als je regelmatig naar de Nederlandse televisieprogramma’s kijkt, ken je deze man hoe dan ook. Gordon is namelijk bekend geworden als zanger, maar we hebben hem ook regelmatig als presentator zien fungeren. Zo was hij samen met Gerard Joling actief als Geer & Goor, waarmee ze meerdere shows hebben gemaakt. Gordon is daarnaast presentator en jurylid bij talentenjachten als Idols, Holland’s Got Talent en X Factor geweest. Wat is het vermogen van Gordon door al deze klussen? Je leest het in dit artikel.

Wie is Gordon?

Gordon Heuckeroth, beter bekend als Gordon, is een Nederlandse zanger, songwriter en televisiepersoonlijkheid. Hij werd geboren op 6 juli 1968 in Amsterdam. Door zijn succesvolle muziekcarrière en zijn optredens in verschillende televisieshows is Gordon door de jaren heen een begrip geworden in Nederland. Hij is echter niet altijd een beroemde zanger geweest, voor zijn carrière verkocht Gordon namelijk vrouwenondergoed op de markt.

Aan het begin van zijn muzikale loopbaan maakte Gordon vooral Nederlandstalige levensliedjes. Voorbeelden hiervan zijn Ik hou van jou, Blijf je vannacht bij mij en Kon ik maar even bij je zijn. Vervolgens gaat hij ook Engelse nummers opnemen, maar uiteindelijk keert Gordon terug bij Nederlandstalige nummers. Gordon begon in 2005 de Toppers samen met Gerard Joling en René Froger. Ze deden met deze formatie mee aan het Eurovisiesongfestival in 2009, al deed Jeroen van der Boom destijds mee in plaats van Geer. Gordon stopt uiteindelijk in 2011 bij de Toppers. Vier jaar later stopte hij helemaal als zanger, al keerde hij later toch weer terug.

Gordon is natuurlijk meer dan een zanger. Zo is hij veel te zien op de Nederlandse televisie. Hij was bijvoorbeeld jurylid in Holland’s Got Talent, terwijl hij ook jarenlang Hotter Than My Daughter heeft gepresenteerd. Bovendien kennen we hem van Geer & Goor, wat een duo is van Gordon en Gerard Joling. Inmiddels is de Amsterdammer de presentator van de Nederlandse variant van Down the road. Gordon is overigens ook nog te horen geweest op de Nederlandse radio, onder meer bij Radio 538. Hij is daarnaast actief als schrijver en stemacteur. Bovendien richtte hij Blushing op, een koffie- en theesalon dat de producten ook in supermarkten verkoopt.

Waar verdient Gordon zijn geld mee?

Nu je het een en ander over Gordon weet, weet je dat hij op meerdere manieren zijn geld verdient. Aan het begin van zijn loopbaan bestond een groot deel van zijn inkomen uit het geld dat hij als zanger verdiende, maar inmiddels krijgt ook voor zijn werk op televisie een salaris. Bovendien ontvangt hij een inkomen als oprichter van Blushing.

Hoeveel is Gordon waard?

Het is lastig om in te schatten wat het vermogen van Gordon precies is. Gelukkig heeft zakenblad Quote hier ons bij geholpen. Ze hebben zijn inkomsten namelijk al eens onderzocht. We hebben hierdoor een beter beeld gekregen van hoeveel Gordon precies waard is. Hoewel het nog steeds een schatting is, denken we dat Gordon op het moment ongeveer 8 miljoen euro waard is. Het zou kunnen dat zijn vermogen wat lager of hoger ligt.

Waar woont Gordon?

Gordon heeft door de jaren heen in meerdere huizen gewoond. Zo kocht hij een penthouse in Amsterdam voor bijna 2 miljoen euro, wat hij een jaar later alweer voor 3,5 miljoen euro te koop zette. Hier woonde de zanger annex presentator echter niet, zijn woonplaats was namelijk 22 jaren lang Blaricum. Hier woonde hij in een prachtige villa, wat in 2022 verkocht. Dit deed hij omdat hij voorgoed in Dubai wilde wonen. Overigens verkocht Gordon ook zijn huis in Kaapstad, Zuid-Afrika voordat hij naar Dubai emigreerde. Hier heeft hij zijn ‘happy place’ gevonden, zoals Gordon zelf bekend maakte op Instagram.

Wie is de vriend van Gordon?

Gordon heeft door de jaren heen meerdere relaties gehad. Hoewel hij een tijdje single is geweest, is de zanger nu weer gelukkig in de liefde. Hij maakte in februari 2023 namelijk bekend samen te zijn met een man genaamd Gavin. Wie deze man precies is, weten we niet. Wel is het bekend dat Gordon zijn geboorteplaats Amsterdam al heeft laten zien aan zijn nieuwe vlam. Dit toonden de twee namelijk op Instagram. Hopelijk blijven de twee nog jarenlang samen!

Het inkomen van Gordon

Je weet nu het vermogen van Gordon, maar waarschijnlijk ben je ook nog geïnteresseerd in het inkomen van de zanger en presentator. Hier weten we het een en ander over. Zo werd in 2019 geschat dat hij voor zijn tv-klussen een inkomen van maar liefst 900 duizend euro kreeg. Ook deed hij destijds een reclamestunt voor een chocolademerk, wat resulteerde in een extrabedrag van 750 duizend euro op zijn rekening. Wat het inkomen van Gordon op het moment is, weten we niet, maar hij zit in ieder geval zeker niet krap bij kas!