Wat is het vermogen van Huub Stevens?

Wat is het vermogen van Huub Stevens? Je kent deze Nederlander natuurlijk als coach, wat hij jarenlang heeft gedaan. Stevens is vooral coach in Duitsland geweest, maar begon als trainer bij het eerste van Roda JC. Vervolgens heeft hij onder meer Hamburger SV, Schalke 04 en VfB Stuttgart getraind in Duitsland. Hiermee behaalde hij veel successen, wat hem ook lukte als speler van PSV. Wat is het vermogen van Huub Stevens geworden door zijn lange loopbaan in het voetbal? Je leest het in dit artikel.

Wie is Huub Stevens?

Huub Stevens, officieel Hubertus Jozef Margaretha Stevens, is een gepensioneerde Nederlandse voetballer en voormalig profvoetballer. Hij werd geboren op 29 november 1953 in Sittard, Nederland. Stevens speelde als verdediger voor maar twee clubs tijdens zijn carrière, namelijk Fortuna Sittard en PSV Eindhoven. Hij verdiende ook 18 interlands voor het Nederlands elftal, waarin hij één doelpunt maakte. Na zijn pensionering als speler stapte Stevens over op coaching en had hij een succesvolle carrière als manager.

Hij leidde verschillende clubs in Nederland, waaronder Roda JC, PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam. Hij leidde ook clubs in Duitsland, waaronder Schalke 04, waar hij in 1997 de UEFA Cup won, en Hamburger SV. Stevens staat bekend om zijn no-nonsense benadering van coaching en zijn vermogen om worstelende teams om te buigen. Hij wordt alom gerespecteerd in de voetbalgemeenschap vanwege zijn tactische inzicht en zijn vermogen om zijn spelers te motiveren. Stevens stopte in 2016 met coachen, al werd hij nog twee keer interimcoach van zijn oude liefde Schalke 04. Inmiddels is hij definitief gestopt als trainer vanwege gezondheidsproblemen.

Waar verdient Huub Stevens zijn geld mee?

Als gepensioneerd voetballer en voormalig coach heeft Huub Stevens op deze manieren geld verdiend. Hij is hier inmiddels dus mee gestopt en verdient daardoor waarschijnlijk geen geld meer.

Hoeveel is Huub Stevens waard?

Huub Stevens mag dan wel lang actief zijn geweest als speler, we verwachten dat hij veel meer geld heeft verdiend als coach. Hij is namelijk lang trainer geweest van grote clubs, waardoor hij zonder twijfel een hoog eigen vermogen heeft gekregen. Dit is dan ook het geval volgens experts. Ze schatten namelijk in dat Huub Stevens momenteel 14 miljoen euro waard is.

Waar woont Huub Stevens?

Huub Stevens is geboren in Sittard en groeide hier ook op. Hij verhuisde later voor zijn werk als voetbaltrainer naar Duitsland, waar zijn kinderen en kleinkinderen nog steeds wonen, om precies te zijn in Berlijn. We denken dat Huub Stevens zelf in Eindhoven woont met zijn vrouw Toos Stevens, maar dit weten we niet helemaal zeker.

Wie is de vrouw van Huub Stevens?

Huub Stevens is getrouwd in 1976 met Toos Stevens. Samen hebben ze twee kinderen: Maikel Stevens en Laura Stevens. De vrouw van Huub Stevens moest vechten voor haar leven door een darmziekte. Ze belandde hierdoor in een coma, maar uiteindelijk heeft ze de ziekte wel overleefd. Huub en Toos Stevens zijn inmiddels opa en oma.

Het inkomen van Huub Stevens

Huub Stevens is gestopt als voetbalcoach en verdient daardoor niet langer een inkomen.