Wat is het vermogen van Inge de Bruijn?

Wat is het vermogen van Inge de Bruijn? Deze vrouw is natuurlijk een van de beste zwemsters uit ons land ooit. Ze won op de Olympische Spelen van Sydney maar liefst drie keer goud, namelijk op de 50 meter vrije slag, 100 meter vrije slag en 100 meter vlinderslag. Bij deze laatste race werd ze zelfs eerste met een wereldrecord. Op de Olympische Spelen van Athene in 2004 won De Bruijn goud, dit keer op de 50 meter vrije slag. Wat is het vermogen van Inge de Bruijn geworden door haar succesvolle zwemcarrière? Je leest het in dit artikel.

Wie is Inge de Bruijn?

Inge de Bruijn is een gepensioneerde Nederlandse zwemmer die werd geboren op 24 augustus 1973 in Barendrecht, Nederland. Ze wordt algemeen beschouwd als een van de grootste zwemmers aller tijden en staat vooral bekend om haar succes in freestyle- en vlinderevenementen. De Bruijn begon haar zwemcarrière op jonge leeftijd en ontwikkelde al snel een talent voor de sport. Ze nam deel aan haar eerste Olympische Spelen op 19-jarige leeftijd in Barcelona in 1992, waar ze vijfde werd op de 100 meter vlinderslag.

In de daaropvolgende jaren bleef De Bruijn uitblinken in internationale wedstrijden, waarbij hij talloze wereldrecords vestigde en meerdere Olympische en Wereldkampioenschappen medailles won. Ze was vooral dominant in de vlinder- en freestyle-evenementen en had op een gegeven moment wereldrecords in vier verschillende evenementen tegelijk. De Bruijn stopte in 2007 met wedstrijdzwemmen, maar haar nalatenschap in de sport leeft voort. Ze is erkend voor haar prestaties met talloze prijzen en onderscheidingen, waaronder opname in de International Swimming Hall of Fame en meerdere keren uitgeroepen tot Nederlandse Sportvrouw van het Jaar.

Waar verdient Inge de Bruijn haar geld mee?

Als gepensioneerde atleet verdient Inge de Bruijn waarschijnlijk op verschillende manieren geld. Een mogelijke bron van inkomsten is via sponsoring en aantekeningen. Tijdens haar zwemcarrière werd de Bruijn gesponsord door verschillende bedrijven, waaronder Speedo, Omega en Nike. Het is mogelijk dat ze na haar pensionering met deze bedrijven of andere sponsors blijft werken. De Bruijn is gedurende haar carrière ook betrokken geweest bij verschillende televisie- en modellenprojecten. Ze verscheen in Nederlandse realityshows en deed modellenwerk voor merken als Tommy Hilfiger. Het is mogelijk dat ze op deze gebieden blijft werken en geld verdient door goedkeuringen, optredens of andere gerelateerde kansen.

Hoeveel is Inge de Bruijn waard?

Inge de Bruijn heeft het fantastisch gedaan als zwemmer, terwijl ze door haar mooie uiterlijk ook nog eens regelmatig gevraagd werd als model. Ze was bijvoorbeeld te zien in kleding van Tommy Hilfiger. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat het vermogen van Inge de Bruijn relatief hoog is. We denken namelijk dat Inge de Bruijn 4 miljoen euro waard is. Of dit daadwerkelijk het geval is, durven we niet te zeggen. We kunnen immers niet op haar bankrekening kijken. We gaan er in ieder geval wel van uit dat Inge de Bruijn een miljonair is!

Waar woont Inge de Bruijn?

Inge de Bruijn is geboren in Barendrecht en voor zover we weten woont ze hier nu ook. Op het internet zien we namelijk het huis van Inge de Bruijn in deze stad. Deze woning heeft waarschijnlijk drie verdiepingen en heeft een modern uiterlijk.

Wie is de man van Inge de Bruijn?

Inge de Bruijn is vrijwel haar hele leven al vrijgezel. Dit is in heel Nederland bekend doordat ze in 2017 meedeed aan de datingshow Adam Zkt. Eva, waarbij ze helemaal naakt op tv ging om een man te vinden. Dit slaagde niet, dus Inge de Bruijn is nog steeds single. In het boek Als Ik Heel Eerlijk Ben gaf ze aan dat ze alleen wilde blijven, net als haar moeder.

Het inkomen van Inge de Bruijn

Inge de Bruijn is gestopt als zwemmer en verdient hierdoor dus niet meer als sporter. Wel verdient ze nog doordat ze gesponsord wordt door diverse bedrijven. Zo deed ze sponsorwerkzaamheden voor Waterontharder.com, maar dit bedrijf heeft haar nog altijd niet betaald. Julio Rosier, de eigenaar van dit bedrijf, is Inge de Bruijn dan ook nog 75 duizend euro schuldig. Inge de Bruijn heeft bovendien een eigen lifestyleprogramma genaamd Nederland Ontdekt. We denken daarom dat Inge de Bruijn een maandelijks inkomen van meerdere duizenden euro’s heeft. Een precies bedrag kunnen we helaas niet geven.