Wat is het vermogen van Nikkie de Jager?

Wat is het vermogen van Nikkie de Jager? Deze beroemde YouTuber heeft op het platform inmiddels al meer dan 14 miljoen abonnees en heeft door de jaren heen met veel beroemdheden video’s gemaakt. Bovendien presenteerde ze het Eurovisie Songfestival samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. Met andere woorden, Nikkie de Jager, NikkieTutorials op YouTube, is absoluut een bekende BN’er die veel geld heeft verdiend. Wat is het vermogen van Nikkie de Jager dan precies? Dat lees je hieronder!

Wie is Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, is een Nederlandse visagist, beautyvlogger en YouTube-persoonlijkheid. De Jager is geboren in Wageningen op 2 maart 1994 en kreeg al snel veel interesse in make-up. Ze plaatste daarom instructievideo’s hierover op haar kanaal NikkieTutorials. Ze kreeg internationale erkenning in 2015 nadat haar video “The Power of Makeup” viraal ging, waarin ze liet zien hoe make-up kan worden gebruikt om iemands uiterlijk te transformeren.

Sindsdien heeft Nikkie een grote aanhang opgebouwd op YouTube en andere socialemediaplatforms, met miljoenen abonnees en volgers. Ze staat bekend om haar creatieve make-uptutorials, make-uprecensies en samenwerkingen met andere beauty-influencers en -merken. Nikkie is ook een pleitbezorger geweest voor de LGBTQ+-gemeenschap en kwam in 2020 publiekelijk uit de kast als transgendervrouw. Ze uitte zich al als zesjarige als meisje. Helaas moest ze haar coming-out doen als gevolg van een poging tot afpersing. Ze heeft haar platform sindsdien gebruikt om het bewustzijn van transgenders te vergroten en acceptatie te bevorderen.

Nikkie de Jager heeft in Nederland bovendien de Televizier-Ster Presentatrice gewonnen in 2021. In datzelfde jaar presenteerde ze het Eurovisie Songfestival in Rotterdam samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. Ook presenteert ze jaarlijks de Make-Up Cup voor Zapp, wat inmiddels Make Up Mansion heet. De Jager deed daarnaast twee keer mee aan Wie is de Mol? Bij haar eerste deelname verliet ze het programma als tweede. De tweede keer ging haar beter af, ze won zelfs het jubileumseizoen in 2020.

Waar verdient Nikkie de Jager haar geld mee?

Nikkie de Jager verdient vooral veel geld met haar YouTube kanaal, net als met haar accounts op andere sociale media. Ze wordt namelijk regelmatig betaald om zogeheten gesponsorde posts te plaatsen. Dit zijn eigenlijk gewoon berichten waarin De Jager bepaalde producten aanprijst, waarvoor ze dus een bepaald geldbedrag krijgt. Vaak verdient ze hiermee tienduizenden euro’s. Er zijn desondanks nog meer manieren waarop Nikkie de Jager geld krijgt. Zo verkoopt ze haar eigen make-up producten aan haar fans, terwijl ze ook nog met meer projecten omtrent beauty bezig is.

Hoeveel is Nikkie de Jager waard?

Nikkie de Jager heeft door de jaren heen een lekker zakcentje opgebouwd. Experts schatten namelijk in dat de YouTuber die bekend is geworden als NikkieTutorials inmiddels 6 miljoen euro waard is. Het zou echter maar zo kunnen dat haar vermogen nog hoger is, vooral doordat ze met haar video’s op YouTube veel geld verdient. Dit is al helemaal het geval als ze een gesponsorde video plaatst op haar kanaal. Bovendien wordt De Jager regelmatig betaald om op haar Instagram of TikTok bepaalde producten aan te prijzen. Hiermee verdient ze per post al snel meerdere duizenden euro’s!

Waar woont Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager woont samen met haar man in Uden, een plaatsje in Noord-Brabant. Ze betaalde voor het landhuis 645 duizend euro, al stond de woning aan het begin te koop voor 945 duizend euro. De Jager was in staat om minder te betalen doordat het huis meer dan 3 jaar te koop stond. Het droomhuis van NikkieTutorials heeft een woonoppervlakte van 293 vierkante meter, terwijl de tuin maar liefst 1155 vierkante meter groot is. Ze beschikt bovendien ook nog eens over een mooie vrijstaande garage.

Wie is de man van Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager mag zich sinds 6 september 2022 de vrouw van Dylan Drossaers noemen. Veel andere BN’ers waren aanwezig bij de bruiloft, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Ellie Lust en Patrick Martens, die alle drie meededen aan Wie is de Mol? toen De Jager het programma won. Het huwelijk liet overigens lang op zich wachten, Drossaers ging namelijk al in 2019 op de knieën voor De Jager. Door de pandemie moesten de twee helaas hun bruiloft uitstellen, maar nu zijn ze toch echt getrouwd.

Het inkomen van Nikkie de Jager

Je weet nu dat Nikkie de Jager ongeveer 6 miljoen euro waard is. Je wilt dan ook graag weten hoeveel ze precies maandelijks verdient. Experts verwachten dat het inkomen van Nikkie de Jager toch wel minstens 300 duizend euro is. Mogelijk zou dit bedrag op maandbasis net wat lager of hoger uitvallen, het hangt maar net af van hoeveel video’s en berichten ze plaatst op haar sociale media. Ook het aantal samenwerkingen heeft hier invloed op.