Wat is het vermogen van Ronnie Flex?

Wat is het vermogen van Ronnie Flex? Als je regelmatig naar Nederlandse hiphop luistert, ken je deze man natuurlijk maar al te goed. Ronnie Flex is dan ook misschien wel dé rapper van Nederland, al heeft hij ook in het buitenland vele fans. Tijdens zijn lange loopbaan als artiest heeft Ronell Plasschaert, zoals hij echt heet, natuurlijk veel geld verdient. Wat is het vermogen van Ronnie Flex? Dat lees je hieronder!

Wie is Ronnie Flex?

Ronnie Flex is een bekende Nederlandse rapper, zanger en producer. Hij werd geboren op 16 april 1992 in Capelle aan den IJssel, Nederland, als Ronell Plasschaert. Ronnie Flex begon zijn carrière als rapper in 2008 en bracht zijn eerste mixtape, “Tankstation”, uit in 2013. Zijn muziek valt op door zijn unieke mix van hiphop, R&B, pop en reggae invloeden. Hij heeft verschillende hits op zijn naam staan, waaronder “Drank & Drugs” (met Lil Kleine), “Energie” en “Non Stop”. Muziek is hem met de paplepel ingegoten, zijn vader is namelijk een producer in de Verenigde Staten. Ook heeft hij een bekende halfbroer: Samir Plasschaert, die we kennen als ADF Samski. De twee hebben dezelfde vader.

Naast zijn muzikale carrière heeft Ronnie Flex ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder Expeditie Robinson en The Masked Singer. Hij is ook actief op social media en heeft een grote aanhang op platforms zoals Instagram en Twitter. Bovendien hoor je Plasschaert als stemacteur in meerdere films, namelijk Spider-Man: Into the Spider-Verse en 2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten. Daarnaast heeft Ronnie Flex met CoolCat zijn eigen kledinglijn. Plasschaert is daarnaast onderdeel van The Streamers, een gelegenheidsformatie bestaande uit diverse artiesten die tijdens de pandemie gratis livestream-optredens gaven. Inmiddels treden ze ook voor publiek op.

Waar verdient Ronnie Flex zijn geld mee?

Je raadt het al: Ronnie Flex verdient zijn geld vooral als rapper en zanger. Hij krijgt hierdoor op meerdere manieren geld. Als zijn nummers worden geluisterd op Spotify en andere streaming services krijgt de muzikant bijvoorbeeld geld. Als hij zijn liedjes verkoopt als singles of albums ontvangt Plasschaert hier natuurlijk ook een gedeelte van. Het grootste deel van zijn vermogen heeft Ronnie Flex desondanks gekregen met zijn optredens. Door de pandemie was dit even minder mogelijk, maar inmiddels staan er weer veel shows op de planning. Het gaat dus ook weer veel beter met het inkomen van Ronnie Flex!

Hoeveel is Ronnie Flex waard?

Ronnie Flex heeft als muzikant veel geld verdiend, maar nu wil je uiteraard weten wat zijn vermogen precies is. Helaas kunnen we hier niet heel veel over zeggen, aangezien het niet officieel bekend is wat Ronnie Flex waard is. We willen alsnog wel een gokje wagen. Volgens experts heeft de rapper namelijk een eigen vermogen van 2 tot 3 miljoen euro. Mogelijk is Ronnie Flex dus 2,5 miljoen euro waard, maar het zou ook kunnen dat zijn vermogen hoger of lager ligt.

Waar woont Ronnie Flex?

Ronnie Flex is geboren in Capelle aan den IJssel en hier woont hij nu ook weer. In 2018 kocht de rapper namelijk een vrijstaand huis van 530 duizend euro. Deze woning ligt in de wijk Schollevaar en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 165 vierkante meter. De locatie is bovendien regelrecht prachtig, het huis ligt namelijk aan de bosrand. Daarnaast zitten er ook nog eens twee badkamers in deze villa. Een van de twee beschikt over een stoomcabine en een inloopdouche, luxe hoor! Helaas werd in 2019 wel geprobeerd om het huis te overvallen, maar dit slaagde gelukkig niet.

Wie is de vriendin van Ronnie Flex?

Ronnie Flex heeft door de jaren heen meerdere relaties gehad, waardoor hij ook meerdere kinderen heeft. Uit een relatie met Dj Wef heeft Plasschaert namelijk een dochter genaamd Nori. Ronnie Flex heeft daarnaast ook nog een dochter met Demi de Boer, zij heet Rémi. De dochter van Roanld de Broer was lang met Ronnie Flex samen, maar inmiddels zijn de twee toch uit elkaar gegaan. Dit is echter nog niet helemaal officieel bekend, maar wel weten dat ze niet meer samen wonen. Ook is Ronnie Flex ondertussen al gespot met een andere vrouw, zo was te zien op Juicechannel. Wie de vriendin van Ronnie Flex is, weten we op het moment dus eigenlijk niet.

Het inkomen van Ronnie Flex

Volgens meerdere bronnen ligt het inkomen van Koen van Heest als het gaat om zijn kanalen op YouTube op ongeveer 3 duizend euro, mogelijk zelfs nog hoger. Dit is al helemaal het geval als hij gesponsorde video’s plaatst. Daarnaast verdient Van Heest dus ook nog als muzikant het een en ander. Bovendien krijgt hij salaris door zijn ondernemingen. Koen hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over zijn geld. De kans is dan ook groot dat het inkomen van Koen van Heest maandelijks minstens 10 duizend euro bedraagt.