Wat is het vermogen van Breghje Kommers?

Wat is het vermogen van Breghje Kommers? Je kent deze vrouw waarschijnlijk vooral als de partner van Ali B, al moeten we inmiddels ex-partner zeggen. Het werd namelijk bekend dat ze niet langer bij de bankzaken van Ali B kon, wat gebeurde na de schandalen rondom The Voice of Holland, waar de rapper nu ook voor wordt vervolgd. De relatie tussen Kommers en Ali B is dus nu over, maar Breghje hoeft niet bij de pakken neer te zitten. Wat is het vermogen van Breghje Kommers? Lees snel verder voor het antwoord!

Wie is Breghje Kommers?

Breghje Kommers is in 1980 geboren in Bergen op Zoom. Ze heeft in haar geboorteplaats meerdere administratieve baantjes, terwijl ze ook als stagiaire werkt aan diverse evenementen op het Mercatorplein in Amsterdam. Bovendien blijkt ze een ster in marketing te zijn. Ze ontmoet al snel de gokverslaafde rapper Ali B. Samen lossen ze zijn schulden af en verhuizen ze naar Almere, waar ze een gezin stichten. In 2006 trouwt het stel, maar de kans is dus groot dat ze nu gescheiden zijn. Kommers is daarnaast ook nog de mede-eigenaar van SPEC Holding II BV, wat in 2000 werd opgericht.

Ali B tekende twee jaar later bij dit managementkantoor, terwijl hij in 2004 partner werd van SPEC. Hij bezit ondertussen 50 procent van het bedrijf, Breghje Kommers is de eigenaar van de andere helft. Het is onbekend hoe SPEC verder gaat nu het stel uit elkaar is gegaan, maar we weten in ieder geval wel dat Kommers erg geliefd is in de hiphopwereld. Glen Faria noemde haar een waar moederfiguur: ‘Je weet nooit echt wat er vanbinnen bij haar gebeurt. Daardoor lijkt ze unbreakable en dat is in deze wereld echt nodig.’

Waar verdient Breghje Kommers haar geld mee?

Breghje Kommers verdient haar geld dus vooral met het managementkantoor SPEC Holding II BV, waar ze samen met Ali B de eigenaar van is. Of dit ook in de toekomst zo blijft, is nog maar de vraag. Desondanks is Kommers nu nog altijd de manager van meerdere hiphopartiesten in Nederland, waar ze een groot deel van haar inkomen vandaan haalt. Ze verdient namelijk ook nog geld met haar twee andere bedrijven: Kommers Beheer en North Sea Camel. Breghje Kommers weet dus maar al te goed dat je nooit op één paard moet wedden.

Hoeveel is Breghje Kommers waard?

Breghje Kommers was echt de partner in crime van Ali B. Zo was ze samen met hem de eigenaar van managementkantoor SPEC, wat ze volgens de laatste geruchten nog altijd met de rapper beheert. Ze hebben met dit bedrijf door de jaren heen diverse artiesten begeleid, waaronder Famke Louise en Boef. Breghje Kommers mag dan wel geen fan zijn van de spotlights, muzikanten zijn wel echte fans van haar. Uit de statistieken blijkt overigens dat SPEC Holding II BV een eigen vermogen van 1,3 miljoen euro heeft. Daarnaast heeft Breghje Kommers ook nog twee eigen bedrijven genaamd Kommers Beheer BV en North Sea Camel BV met een gecombineerd eigen vermogen van 1 miljoen euro. We verwachten dan ook dat Breghje Kommers op het moment ongeveer 1,5 tot 2 miljoen euro waard is. Dit hangt natuurlijk wel van de scheiding met Ali B af.

Waar woont Breghje Kommers?

Breghje Kommers heeft jarenlang met Ali B in Almere gewoond. We denken dat ze nog steeds in hun villa wonen, maar het is onmogelijk om dit met zekerheid te zeggen. Ook weten we niet waar Ali B op het moment woont. Na het gedoe rondom The Voice vertrok hij namelijk naar Dubai, maar we weten niet of dit zijn nieuwe woonplaats is. Breghje Kommers ging destijds met hem mee en bleef dus in Almere achter. We vermoeden dat ze hier nog steeds woont, al is ze mogelijk ook teruggegaan naar haar geboortestad Bergen op Zoom. Hopelijk weten we hierover snel meer!

Wie is de vriend van Breghje Kommers?

Breghje Kommers is eigenlijk helemaal niet echt een BN’er. Dat vrij veel Nederlanders haar toch kennen, komt puur doordat ze een relatie had met de beroemde rapper Ali B. Inmiddels is de kans groot dat hun huwelijk afgelopen is naar aanleiding van zijn rol bij de schandalen omtrent TVOH. Breghje Kommers heeft met Ali B drie zonen. We weten desondanks niet wat de huidige vriend van Breghje Kommers is.

Het inkomen van Breghje Kommers

Het is niet bekend wat op het moment het inkomen van Breghje Kommers is. Dit komt doordat we überhaupt niet eens echt weten of ze nog de eigenaresse van SPEC is. We willen desondanks nog wel een schatting wagen zodat je een beetje een beeld hebt van wat het salaris van Breghje Kommers is. We denken namelijk dat het inkomen van Breghje Kommers maandelijks tussen de 5 en 10 duizend euro is.