Wat is het vermogen van Sander Kleinenberg?

Wat is het vermogen van Sander Kleinenberg? Als je het nummer My Lexicon kent, weet je direct ook wie deze man is. Kleinenberg is namelijk een DJ die in 2000 doorbrak met de eerder genoemde hit. Sindsdien reist hij de wereld over om zijn nummers te laten horen, terwijl hij ook nog eens de oprichter en eigenaar van THIS IS Recordings is. Sander Kleinenberg wordt al jarenlang gezien als een geweldige DJ, zo werd hij in 2004 twaalfde in een overzicht met de beste DJ’s ter wereld. Wat is het vermogen van Sander Kleinenberg door zijn loopbaan? Je leest het in dit artikel!

Wie is Sander Kleinenberg?

Sander Kleinenberg is een Nederlandse dj, muziekproducent en remixer die bekend staat om zijn werk in het genre van elektronische dansmuziek (EDM). Hij werd geboren in1971 in Delft, Nederland, en begon zijn muziekcarrière begin jaren negentig. Kleinenberg kreeg internationale erkenning met zijn hitsingle “My Lexicon” uit 2000, die een top 10-hit was in het VK en hem hielp een leidende figuur in het progressive house-genre te worden. Sindsdien heeft hij verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht, waaronder ‘This Is Miami’, ‘The Fruit’ en ‘The Right Time’.

Naast zijn werk als producer en dj heeft Kleinenberg ook tracks geremixed voor een aantal spraakmakende artiesten, waaronder Justin Timberlake, Madonna en Daft Punk. Hij trad op op grote muziekfestivals over de hele wereld, waaronder Coachella, Tomorrowland en Ultra Music Festival. Kleinenberg staat bekend om zijn eclectische stijl, die elementen van house, techno en andere elektronische genres combineert. Hij wordt ook geprezen om zijn innovatieve gebruik van technologie in zijn live optredens, waarbij hij live sampling en remixen in zijn sets verwerkt. Gedurende zijn hele carrière is Kleinenberg een prominente figuur geweest in de EDM-scene, en zijn werk heeft de afgelopen twee decennia bijgedragen aan het bepalen van de richting van het genre.

Waar verdient Sander Kleinenberg zijn geld mee?

Sander Kleinenberg verdient op verschillende manieren geld in verband met zijn muziekcarrière. Als een succesvolle dj en producer verdient hij waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag aan optredens voor zijn livesets in clubs, festivals en andere evenementen. Kleinenberg genereert ook inkomsten door de verkoop van zijn muziek, waaronder zijn albums, singles en remixen. Daarnaast ontvangt hij royalty’s uit de verkoop en streams van zijn muziek op platforms als Spotify en iTunes. Naast zijn muziekcarrière is Kleinenberg door de jaren heen ook betrokken geweest bij verschillende zakelijke ondernemingen en branding- en marketingcampagnes.

Hoeveel is Sander Kleinenberg waard?

Je leest natuurlijk dit artikel omdat je graag wilt weten wat het vermogen van Sander Kleinenberg is. Helaas is hier relatief weinig informatie over te vinden. We kunnen je daarom niet een specifiek bedrag geven van wat de DJ tijdens zijn loopbaan verdiend heeft. Wel willen we een klein gokje wagen. We gaan er namelijk vanuit dat Sander Kleinenberg een miljonair is. Experts schatten namelijk in dat Sander Kleinenberg 1 miljoen euro waard is op dit moment.

Waar woont Sander Kleinenberg?

Sander Kleinenberg is geboren in Delft, maar verhuisde op zijn zevende met zijn ouders naar Almelo. Toen zijn loopbaan als DJ echt van de grond kwam, kwam Kleinenberg zelf ook van de grond. Hij vloog de hele wereld over om op te treden, wat eigenlijk gebeurde nadat hij rond 2000 doorbrak met My Lexicon. Kleinenberg vliegt nog altijd de wereld over voor shows, dus hij is niet vaak thuis. We weten daarom ook niet waar ze Sander Kleinenberg momenteel woont, al weten we wel dat hij een tijdje in Den Haag en Leiden heeft gewoond.

Wie is de vrouw van Sander Kleinenberg?

Sander Kleinenberg is getrouwd met Noor de Groot, die je ook wel kent als de Queen of Jetlags. De Groot is een influencer met maar liefst meer dan 700 duizend volgers op Instagram. Ze plaatst op haar account regelmatig foto’s van haar en Kleinenberg, maar nog meer plaatjes van zichzelf en haar reizen. Ook haar gesponsorde berichten zie je regelmatig verschijnen op de Insta van Queen of Jetlags. Zo is ze onder meer van Prada en Intimissimi een partner. Het zit dus wel goed met het eigen vermogen van de vriendin van Sander Kleinenberg! Ze hebben trouwens samen een dochter met de naam Olivia, terwijl de DJ uit een eerdere relatie ook nog een dochter genaamd Bibi heeft.

Het inkomen van Sander Kleinenberg

Door de coronapandemie mochten artiesten een tijdje niet optreden, wat het inkomen van Sander Kleinenberg natuurlijk niet goed deed. Gelukkig mogen shows inmiddels gewoon weer, wat ervoor gezorgd heeft dat de DJ weer meer geld verdient. Helaas weten we alsnog niet wat het inkomen van Sander Kleinenberg precies is. Over het algemeen genereert Kleinenberg waarschijnlijk inkomsten uit een combinatie van prestatievergoedingen, muziekverkoop en royalty’s, zakelijke ondernemingen en andere gerelateerde activiteiten in de muziekindustrie, maar we durven geen schatting van zijn salaris te maken.