Wat is het vermogen van Marco Geeratz

Wat is het vermogen van Marco Geeratz? Een vraag die natuurlijk veel mensen zichzelf stellen. Waar voor velen Marco Geeratz een onbekende is, is hij voor de ander de man van de bekende media alleskunner, Chantal Janzen. De twee zijn al jaren samen en hebben in de afgelopen jaren natuurlijk het nodige vermogen weten te vergaren. Maar wat is het vermogen van Marco Geeratz nu eigenlijk? Het antwoord op deze en veel meer vragen, geven we je in dit artikel. Dus heb jij altijd al willen weten Marco Geeratz was en wat hij nu verdiend? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Inhoudsopgave
  • Wie is Marco Geeratz?
  • Waar verdiend Marco Geeratz zijn geld mee?
  • Hoeveel is Marco Geeratz waard?
  • Waar woont Marco Geeratz?
  • Wie is de vrouw van Marco Geeratz?
  • Inkomen van Marco Geeratz

Wie is Marco Geeratz?

Waar de meesten mensen Marco natuurlijk kennen als de man van Chantal Janzen, is ook het vermogen van Marco Geeratz niet mals. Niet alleen is hij namelijk de partner van Chantal, maar is hij een rasechte ondernemer. Marco Geeratz is geboren op 13 september 1972 net zoals zijn vrouw Chantal, in het Limburgse Tegelen. Marco Geeratz heeft één zoon uit een eerdere relatie en samen met Chantal hebben ze er nog twee. Wat het zo leuk maakt, is dat Marco Geeratz zijn vermogen samen met chantal weet te vergaren. Zo hebben de twee namelijk samen het blad ‘&C’ opgezet. Je kunt je dus wel voorstellen dat het ook Marco niet zomaar is komen aanwaaien. Dus ben jij benieuwd naar het vermogen van Marco Geeratz? Lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we je namelijk niet alleen wat het vermogen is van Marco, maar ook wat hij momenteel ongeveer verdiend.

Waar verdiend Marco Geeratz zijn geld mee?

Marco Geeratz heeft in het verleden zijn geld op verschillende manieren verdiend. Zo heeft hij tal van verschillende marketingfuncties gehad en heeft hij in 2004 zijn eerste eigen bedrijf opgestart. Dit bedrijf dat destijds onder de naam ‘M-Print’ bekend was, is tegenwoordig ‘Sumis Printmanagement’. Waar het bedrijf het in de eerste jaren moeilijk had, is het vandaag de dag marktleider in België, Nederland en Luxemburg. De twee leerden elkaar ook vlak na de oprichting van het bedrijf kennen. De twee trouwend vlak daarna in Londen en kregen in 2009 hun eerste zoon ‘James’ Na de geboorte van hun tweede kind zijn ze begonnen met &C een inmiddels enorm magazine, waar ook Marco Geeratz een flinke boterham mee verdiend.

Uiteindelijk heeft Marco Geeratz het grootste deel van zijn vermogen weten te vergaren door zijn bedrijf Sumis Printmanagement en natuurlijk &C Media, waar Chantal en Marco Geeratz samen eigenaar van zijn. Naast deze bedrijven, bezitten ze ook de nodige panden in onder andere Amsterdam, die worden verhuurt. Dit zorgt voor een leuke extra inkomstenstroom, waardoor het vermogen van Marco Geeratz en ook Chantal redelijk blijft groeien. Ook investeert Marco Geeratz regelmatig is startups en andere innovatieve bedrijven.

Hoeveel is Marco Geeratz waard?

Hoeveel Marco Geeratz exact waard is, is lastig te zeggen. Dat komt omdat niet alle inkomsten openbaar zijn en natuurlijk ook een groot deel wordt teruggestopt in het bedrijf. Wel kunnen we stellen dat het vermogen van Marco Geeratz jaarlijks flink groeit. Waar Chantal Janzen natuurlijk een riant salaris heeft, zijn ook de inkomsten van Marco Geeratz natuurlijk niet mals. Door de verschillende bedrijven die hij en Chantal hebben, samen met het vastgoed en natuurlijk verschillende investeringen, kunnen we wel stellen dat het vermogen van Marco Geeratz naar alle waarschijnlijkheid meerdere miljoenen zal zijn. Hoeveel exact dat is helaas niet bekend.

Waar woont Marco Geeratz?

Marco Geeratz woont samen met zijn vrouw en kinderen in het prachtige Amsterdam Zuidoost. Een geweldig ingericht huis, waar het aan verschillende ornamenten en andere woonaccessoires natuurlijk aan helemaal niets ontbreekt. Waar precies dat weten we niet, maar dat het geen rijtjes woning is, moge wel duidelijk zijn. De twee hebben enkele jaren geleden een uniek inkijkje gegeven in hun prachtige woning, dus we kunnen wel stellen dat we er geen medelijden mee hoeven te hebben. Het vermogen van Marco Geeratz en ook Chantal Janzen, zal gezien hun enorme drive en succesvolle ondernemingen alleen maar verder groeien de komende jaren.

Wie is de vrouw van Marco Geeratz?

De vrouw van Marco Geeratz is natuurlijk de prachtige blonde Chantal Janzen. Chantal kennen we natuurlijk allemaal van televisie en de twee zijn in 2008 in Londen getrouwd. De twee zijn regelmatig met hun prachtige gezin te zien op social media. We kunnen dus wel stellen dat deze twee ontzettend gelukkig zijn met elkaar.

Inkomen van Marco Geeratz

Het inkomen van Marco Geeratz is niet openbaar. Wel kunnen we stellen dat het inkomen met twee succesvolle bedrijven, meerdere panden en natuurlijk ook andere investering enkele tienduizenden euro’s per maand zal zijn. Hoeveel het inkomsten van Marco Geeratz exact is dat weten we jammer genoeg niet. Wat we wel weten, is dat het vermogen van Marco Geeratz zeker meerdere miljoenen zal zijn. Helemaal samen met Chantal, kunnen de twee een rijkelijke bestaan leven en hoeven we absoluut geen medelijden met dit powerkoppel te hebben.