Wat is het vermogen van Bernhard ten Brinke?

Wat is het vermogen van Bernhard ten Brinke? Deze man werd in 2018 groot nieuws toen hij als eerste Nederlander ooit in een auto een etappe won van de Dakar Rally. Zijn grootste droom heeft hij echter nog nooit gehaald, namelijk het winnen van de eindstand in deze race. Bernhard ten Brinke is bovendien meer dan alleen een racecoureur. Hij is namelijk een echte ondernemer die de eigenaar is van meerdere bedrijven, waaronder Wiggers, BTB Cars, BTB Real Estate, BTB Investments en BTB Racing. Ook was hij eerder de directeur van Bribus Keukens. Wat is het vermogen van Bernhard ten Brinke geworden als coureur en ondernemer? Dat lees je in dit artikel!

Wie is Bernhard ten Brinke?

Bernhard ten Brinke is een Nederlandse autocoureur die heeft deelgenomen aan verschillende autosportdisciplines, waaronder rallyraces en enduranceraces. Hij werd geboren op 30 juli 1977 in Zeddam, Nederland. Ten Brinke heeft een succesvolle carrière in de autosport achter de rug en vertegenwoordigde Nederland in verschillende internationale racecompetities. Hij heeft onder andere deelgenomen aan evenementen zoals de Dakar Rally, het FIA World Rally Championship en het FIA World Endurance Championship.

Een van de hoogtepunten uit de carrière van Bernard ten Brinke was het winnen van het Toyota Hilux Overdrive-team van 2018 tijdens de Rally Kazachstan, een manche van de FIA ​​Cross Country Rally World Cup. Hij heeft ook talloze topfinishes behaald in de Dakar Rally, een van de meest prestigieuze en uitdagende off-road race-evenementen ter wereld. Naast zijn prestaties in de rallyraces heeft Ten Brinke ook deelgenomen aan enduranceraces, waaronder evenementen zoals de 24 uur van Le Mans, een van de meest iconische sportwagenraces ter wereld.

Waar verdient Bernhard ten Brinke zijn geld mee?

Bernhard ten Brinke verdient dus geld als racecoureur, maar dit zal naar alle waarschijnlijkheid geen vetpot zijn. In plaats daarvan is de kans groot dat Bernhard ten Brinke vooral als ondernemer en zakenman geld verdient.

Hoeveel is Bernhard ten Brinke waard?

Dat Bernhard ten Brinke zeker niet arm is, zie je aan de Bugatti Chiron Sport die hij een paar jaar geleden verkocht. Hij had nog maar 602 kilometer in deze auto gereden, maar toch had de ondernemer en coureur er alweer genoeg van. De verkoop van deze bolide heeft er natuurlijk voor gezorgd dat het vermogen van Ten Brinke steeg. Quote 500 schat dan ook in dat Bernhard ten Brinke tegenwoordig circa 100 miljoen euro waard is.

Waar woont Bernhard ten Brinke?

Bernhard ten Brinke is geboren in Zeddam, maar woont hier niet meer. Inmiddels bezit hij namelijk een huis in de Achterhoek. Bernhard ten Brinke woont om precies te zijn met zijn gezin in de buurt van de Montferlandse bossen.

Wie is de vrouw van Bernhard ten Brinke?

De vrouw van Bernhard ten Brinke heet Chantal. Ze hebben samen drie kinderen: Max, Thomas en Charlotte.

Het inkomen van Bernhard ten Brinke

Als professionele coureur verdient Ten Brinke waarschijnlijk op verschillende manieren geld, waaronder sponsoring, prijzengeld en aantekeningen. De specifieke details van zijn inkomen kunnen variëren, afhankelijk van zijn race-activiteiten, contracten en andere zakelijke ondernemingen waarbij hij mogelijk betrokken is. Het officiële inkomen van Bernhard ten Brinke is dan ook onbekend.