Wat is het vermogen van Kelly Piquet?

Kelly Piquet is de dochter van oud Formule 1 kampioen Nelson Piquet en de vriendin van Max Verstappen en schoondochter van diens vader Jos Verstappen. Ze heeft een kind samen met haar ex-man Daniil Kvyat. In dit artikel zoeken we uit wat het vermogen is van Kelly Piquet. We hebben eerder al berekend wat haar vriend Max verstappen waard is, maar in dit artikel richten we ons op haar. Hoe verdient ze haar geld? En wat is haar inkomen? In dit artikel bespreken we het allemaal. 

Inhoudsopgave
  • Wie is Kelly Piquet?
  • Waar verdient Kelly Piquet haar geld mee?
  • Hoeveel is Kelly Piquet waard?
  • Waar woont Kelly Piquet?
  • Wat is de nationaliteit van Kelly Piquet?
  • Wie is de vriend van Kelly Piquet?
  • Inkomen van Kelly Piquet?

Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet is op 7 december 1988 geboren in de Duitse stad Homburg. Ze is de dochter van de Braziliaanse ex-Formule 1 kampioen Nelson Piquet, en is sinds 2020 samen met Max Verstappen. Het grootste deel van haar jeugd bracht Kelly door in Zuid-Frankrijk. Op haar twaalfde verhuisde de familie Piquet naar Brazilië waar ze woonde tot haar vijftiende. Kelly Piquet studeerde aan het Marymount Manhatten College in New York. Tijdens haar studie liep ze stage als model en ze besloot uiteindelijk in de mode-industrie te blijven werken. Kelly Piquet heeft als model enkele modeshows gelopen. 

Waar verdient Kelly Piquet haar geld mee?

Kelly Piquet verdient haar geld voornamelijk als columnist, blogger en public relations professional. Haar stage in de mode-industrie leverde haar uiteindelijk werk op bij Vogue Latinoamerica. Zelf prijst ze ook regelmatig producten aan als influencer. Met ongeveer een miljoen volgers op Instagram levert het werk als influencer gegarandeerd een aardige bijdrage op. Af en toe is Kelly Piquet ook zelf te zien als model op de catwalk. Kelly Piquet is erg goed in het schrijven van haar blogs, ook schrijft ze regelmatig columns voor de socialmedia-kanalen van de Formule E en werkt ze als columnist voor Marie Claire magazine. 

Hoeveel is Kelly Piquet waard?

Ondanks het vermogen van haar vader en die van Max Verstappen zou je denken dat Kelly Piquet nooit meer hoeft te werken. Het vermogen van haar vader alleen wordt al geschat op ongeveer honderd miljoen euro. Zelf moet Kelly Piquet het met wat minder doen. Het eigen vermogen van Kelly Piquet wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro. Toch zit Kelly Piquet, ondanks haar bescheiden vermogen redelijk goed qua vermogen. Als erfgenaam van Nelson Piquet zal ze zich geen zorgen hoeven te maken over haar toekomst. Haar vriend Max Verstappen zit ook in de top 3 van best betaalde sporters ter wereld. 

Waar woont Kelly Piquet?

Kelly Piquet woont samen met haar vriend Max Verstappen in een prachtig penthouse in Monaco. In Monaco verdient Kelly Piquet voornamelijk haar geld met haar werkzaamheden als gezondheid en wellness coach. Dit is toch iets heel anders dan wat ze voorheen deed. Het huis van Kelly Piquet staat in de dure wijk Fontvieille. Dit is een populaire wijk waar veel Formule 1 coureurs wonen. Zo hebben ook Charles Lecrlec, Lewis Hamilton, Lando Norris en Valterri Bottas een huis in deze wijk. Niet alleen onder formule 1 coureurs is Monaco erg populair. Ook wonen hier veel andere topsporters. In Monaco heerst dus een ware sportcultuur. Dat maakt het werk van Kelly Piquet als gezondheid en wellness coach hier een goede inkomstenbron om haar vermogen op te bouwen. 

Wat is de nationaliteit van Kelly Piquet?

Kelly Piquet heeft dus de Braziliaanse nationaliteit, maar is geboren in Duitsland. Haar vader Nelson Piquet is wel geboren in Brazilië. Haar moeder Sylvia Tamsma is Nederlands en is bekend als internationaal model. Het grootste gedeelte van haar jeugd bracht Kelly Piquet door in Zuid-Frankrijk. Op haar twaalfde verhuisde ze voor een aantal jaren naar Brazilië. Tijdens haar studie was ze woonachtig in New York, waar ze uiteindelijk haar carrière heeft weten op te bouwen. Zo heeft ze uiteindelijk ook naam voor haarzelf gemaakt in de race wereld, en heeft Kelly Piquet een mooi vermogen voor haarzelf op weten te bouwen. 

Wie is de vriend van Kelly Piquet?

De meeste mensen kennen Kelly Piquet als de vriendin van Max Verstappen. Kelly Piquet en Max Verstappen wonen samen in hun penthouse in Monaco. Op dit moment hebben Kelly Piquet en Max Verstappen nog geen kinderen samen. Wel heeft Kelly Piquet al een kind uit haar vorige huwelijk met mede coureur Daniil Kvyat. Kelly Piquet is tegenwoordig vaak te zien op televisie wanneer ze Max Verstappen aanmoedigt tijdens zijn races. Overal waar Max Verstappen heen reist voor zijn races volgt Kelly Piquet hem achterna. Voor haar werk als columnist is het geen probleem om te reizen. Zo kan ze haar columns overal ter wereld schrijven. Dit zorgt ervoor dat Kelly Piquet haar vermogen overal ter wereld op kan blijven bouwen. 

Inkomen van Kelly Piquet?

Ondanks dat zowel haar vader en Max Verstappen ongelofelijk rijk zijn, zit Kelly Piquet zelf niet stil. Met haar huidige werk als columnist en gezondheid coach verdient Kelly Piquet genoeg geld om voor haarzelf te kunnen zorgen. Ook verdient Kelly Piquet af en toe nog wat bij met werk in de modewereld en als influencer op haar op haar Instagramaccount. Wat het exacte inkomen van Kelly Piquet is, is lastig in te schatten. Een ding is zeker; Kelly Piquet hoeft zich geen zorgen te maken over geld.