Wat is het vermogen van Helene Hendriks?

Wat is het vermogen van Helene Hendriks? Een vraag die natuurlijk door velen van ons wordt gesteld. Wees gerust! In dit artikel vertellen we je er namelijk alles over. Niet alleen vertellen wat je wat Hendriks verdiend, maar vertellen we je ook waar ze woont en duiken we in het liefdesleven van deze inmiddels bekende Nederlander. Dus heb jij altijd al willen weten wat deze dame waard is en wat ze op dit moment verdiend? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze inmiddels gevestigde naam bij ESPN, schuift daarnaast natuurlijk ook regelmatig aan bij de heren van VI (Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee). Daarnaast heeft ze nog een tijdje de presentatie van Half 8 voor haar rekening genomen, het programma dat ooit werd gestart door Johnny de Mol, de zoon van Talpa-baas John de Mol en neef van Linda de Mol.

Wie is Helene Hendriks?

Helene Hendriks is een bekende Nederlandse sportjournalist en presentatrice en dus ook allang geen onbekende meer in medialand. Ze begon haar carrière bij de lokale omroep RTV Rijnmond en werkte later voor onder andere SBS6 en FOX Sports, wat we inmiddels kennen als ‘ESPN’. Ze is vooral bekend vanwege haar werk als presentatrice bij voetbalwedstrijden en de daarbij horende praatprogramma’s zoals de Eredivisie en de Europa League. Waar velen eerst wat sceptisch waren over de vrouwelijke intrede in het voetbal, is ze natuurlijk allang niet meer de enige. Waar we allemaal Barbara Barend natuurlijk wel kennen, is ook Fresia bij ESPN een vaste waarde.

Het huis als belegging

Dat Hendriks de nodige euro’s bij elkaar heeft weten te ‘kletsen’ en te presenteren is natuurlijk geen verrassing. Hoewel we niet exact weten hoe hoog het inkomen van Hélène Hendriks is, zal het je natuurlijk vast niet verbazen dat ze een goed salaris verdient vanwege haar succesvolle carrière als televisiepresentatrice en sportjournalist. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ze een villa van 1,5 miljoen euro heeft weten te kopen. Met een eigen investering van ruim 150.000 euro, is dit een serieuze belegging geweest. Samen met mobiel beleggen in aandelen, is en blijft investeren in vastgoed een goede manier om je risico’s te spreiden en je vermogen gestaag te doen groeien.

Waar verdiend Helene Hendriks haar geld mee

Helene Hendriks verdient haar geld voornamelijk als sportjournalist en presentatrice. Ze is bekend vanwege haar werk als presentatrice. Daarnaast heeft ze ook een tijdje het programma ‘Half 8’ gedaan en zien we haar ook regelmatig aanschuiven bij de heren van VI. Het is dus niet heel gek dat deze vrouw absoluut geen windeieren legt. Hoeveel ze daadwerkelijk verdiend, vertellen we je uiteraard ook!

Wie is de partner van Helene Hendriks?

We willen natuurlijk allemaal maar wat graag weten, naast wie Helene Hendriks iedere avond, mits ze thuis is natuurlijk, op de bank zit. Helaas hebben we tot op heden niet weten te achterhalen wie en of ze een partner heeft. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan laten we jullie het natuurlijk als eerste weten.