Wat is het vermogen van Miss Montreal?

Wat is het vermogen van Miss Montreal? De kans is groot dat je deze naam herkent, ze is namelijk een van de bekendste muzikanten van ons land. Toch is het goed om te weten dat Miss Montreal meer dan alleen zangeres Sanne Hans is. Miss Montreal bestaat namelijk ook uit Michi Schwiemann, Peter Hendriks, Thijs Rensink en Hans uit Kobus Groen. Toch zien veel mensen Miss Montreal als alleen Sanne Hans, daar focussen we in dit artikel dan ook op. Wat is het vermogen van Miss Montreal? We leggen het in deze blog uit.

Wie is Miss Montreal?

Miss Montreal is de artiestennaam van Sanne Hans, een Nederlandse singer-songwriter en muzikant. Ze staat bekend om haar op pop-rock en folk geïnspireerde muziek en heeft aan populariteit gewonnen in Nederland en België. Sanne Hans werd geboren op 22 september 1984 in Dedemsvaart, Nederland. Ze nam de artiestennaam “Miss Montreal” aan, naar de stad Montreal in Canada, wat ze inspirerend vond. Ze kreeg voor het eerst aandacht in de Nederlandse muziekscene in 2008 met de release van haar titelloze debuutalbum “Miss Montreal”, waarop de hitsingle “Just a Flirt” stond. Sindsdien heeft ze verschillende succesvolle albums uitgebracht, waaronder “Soho” (2010), “I Am Hunter” (2012), “The Home Recordings” (2016) en “Don’t Wake Me Up” (2018).

De muziek van Miss Montreal staat bekend om zijn pakkende hooks, herkenbare teksten en oprechte optredens. Haar stijl bevat vaak elementen van pop, rock, folk en akoestische muziek, en ze staat bekend om haar krachtige en emotionele stem. Haar liedjes gaan vaak over thema’s als liefde, relaties, zelfontdekking en persoonlijke worstelingen, en ze heeft een toegewijde aanhang gekregen vanwege haar eerlijke en authentieke benadering van songwriting. Naast haar muziekcarrière is Miss Montreal ook coach geweest bij de Nederlandse versie van het populaire tv-programma “The Voice of Holland” en verscheen ze in verschillende televisieprogramma’s in Nederland. Ze won verschillende prijzen voor haar muziek, waaronder de 3FM Serious Talent Award en de Dutch Pop Award, en is nog steeds een prominente figuur in de Nederlandse muziekscene.

Waar verdient Miss Montreal haar geld mee?

Miss Montreal, ook wel bekend als Sanne Hans, verdient geld via verschillende wegen die verband houden met haar muziekcarrière en andere ondernemingen. Enkele van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor Miss Montreal kunnen zijn:

  • Muziekverkoop: Miss Montreal verdient geld door de verkoop van haar muziek, waaronder albumverkoop, digitale downloads en royalty’s voor streaming. Dit omvat inkomsten uit haar albums, singles en andere muziekreleases, die via verschillende kanalen kunnen worden verkocht, zoals online muziekplatforms, fysieke platenzaken en merchandise-verkoop bij concerten.
  • Concerten en uitvoeringen: Miss Montreal verdient inkomsten uit liveconcerten, uitvoeringen en rondleidingen. Als populaire singer-songwriter treedt ze waarschijnlijk op tijdens concerten en festivals, en verdient ze geld met kaartverkoop, merchandise-verkoop bij concerten en prestatievergoedingen.
  • Royalty’s: Miss Montreal kan royalty’s verdienen door het afspelen van haar muziek op de radio, in tv-programma’s, films, commercials en andere media. Deze royalty’s kunnen afkomstig zijn van uitvoerende rechtenorganisaties (PRO’s) die namens artiesten royalty’s innen en verdelen voor het gebruik van hun muziek in verschillende openbare optredens.
  • Songwriting en publicatie: Miss Montreal kan inkomsten verdienen met haar songwriting- en publicatierechten. Dit kunnen royalty’s zijn van andere artiesten die haar liedjes coveren, licenties voor haar muziek voor gebruik in films, tv-shows en commercials, en andere publicatiegerelateerde inkomsten.

Hoeveel is Miss Montreal waard?

Miss Montreal verdient dus vooral geld door haar muziekloopbaan, al ken je haar waarschijnlijk ook als coach van The Voice, al is dit programma inmiddels niet meer op tv. Toch heeft Sanne Hans hierdoor waarschijnlijk alsnog geld verdiend. Experts schatten dan ook in dat Miss Montreal 3 miljoen euro waard is.

Waar woont Miss Montreal?

Miss Montreal woont al jarenlang in een huis in Amersfoort, al heeft ze wel een tijdje getwijfeld om te verhuizen. Voor zover we weten, woont Sanne Hans toch nog steeds in dezelfde woning. Ze kocht dit huis voor 5 ton euro. De totale woonoppervlakte van deze woning in Amersfoort is 140 vierkante meter. In het huis zitten maar liefst vijf slaapkamers, dus de hele familie kan op bezoek komen in de woning van Miss Montreal. Ze heeft bovendien onlangs de keuken een nieuwe look laten geven, wat de woning natuurlijk nog mooier maakt.

Wie is de vriend van Miss Montreal?

Miss Montreal is inmiddels al ongeveer 4 jaar samen met haar vriend Lex Donse. Hij heeft een passie voor kitesurfen en geeft hier dan ook les in. Zijn vriendin heeft zijn passie dan ook overgenomen. Miss Montreal leerde haar vriend Lex Donse op Bonaire kennen. Ze zijn beide zeer avontuurlijk en gaan dan ook graag op reis met zijn tweeën. Miss Montreal heeft al aangegeven dat ze waarschijnlijk geen kinderen wil krijgen, dus we vermoeden dat ze lekker met haar vriend Lex Donse blijft.

Het inkomen van Miss Montreal

We kennen het inkomen van Miss Montreal niet precies, al weten we wel dat ze voor een optreden van 30 minuten 15.500 euro vraagt. Voor een optreden van Miss Montreal van een heel uur betaal je bijna 25 duizend euro.