Wat is het vermogen van Ray Slijngaard?

Wat is het vermogen van Ray Slijngaard? Als je 2 Unlimited kent, ken je deze man ook. Slijngaard is namelijk de ene helft van dit duo, wat hij deed samen met Anita Doth. Het duo stopte in 1996, maar kwam later nog wel een paar keer samen. Slijngaard had ondertussen nog wat andere muziekprojecten gedaan. Voor zover bekend is 2 Unlimited inmiddels niet meer actief in de oude formatie, de groep bestaat inmiddels uit Ray Slijngaard en andere muzikanten. Wat is het vermogen van Ray Slijngaard geworden door 2 Unlimited? Je leest het in dit artikel.

Wie is Ray Slijngaard?

Ray Slijngaard is een Nederlandse rapper en zanger, vooral bekend als de ene helft van het eurodance duo 2 Unlimited. Hij werd geboren op 28 juni 1971 in Amsterdam, Nederland. Slijngaard richtte in 1991 2 Unlimited op met de Nederlandse zangeres Anita Doth en het duo boekte al snel internationaal succes met hits als “No Limit”, “Tribal Dance” en “Get Ready for This”. Hun energieke dansmuziek en kenmerkende geluid werden in de jaren negentig synoniem met het eurodance-genre.

Slijngaard verzorgde met Doth de rapzang voor de nummers van 2 Unlimited, terwijl de Belgische producers Paul DeCoster en Phil Wilde verantwoordelijk waren voor de muziekproductie. De groep ging in 1996 uit elkaar, maar kwam in 2012 kort bij elkaar voor een reeks concerten. Slijngaard heeft ook solomuziek uitgebracht en trad op als jurylid bij de Nederlandse talentenjacht “The Next Boy/Girl Band”.

Waar verdient Ray Slijngaard zijn geld mee?

Ray Slijngaard heeft geld verdiend met verschillende activiteiten die verband houden met zijn muziekcarrière. Als lid van het eurodance-duo 2 Unlimited heeft Slijngaard royalty’s verdiend met de verkoop en streaming van de muziek van de groep. 2 Unlimited was een van de meest succesvolle eurodance-acts van de jaren negentig en verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen platen.

Slijngaard heeft ook geld verdiend met live optredens en concerten. 2 Unlimited stond bekend om hun energieke liveshows, en Slijngaard is doorgegaan met optreden als soloartiest en met andere muzikanten op verschillende podia en festivals. Naast zijn muziekcarrière trad Slijngaard op als jurylid in de Nederlandse talentenjacht “The Next Boy/Girl Band”. Het is mogelijk dat hij ook inkomsten heeft verdiend met goedkeuringsovereenkomsten, sponsoring of andere gerelateerde activiteiten.

Hoeveel is Ray Slijngaard waard?

Het echte inkomen van Ray Slijngaard is natuurlijk onbekend, maar we kunnen wel een gokje wagen. We denken namelijk dat Ray Slijngaard 4 miljoen euro waard is. Dit is echter niet helemaal duidelijk, ook doordat de rapper zelf heeft aangegeven dat hij flink in de financiële problemen is geweest. Daarom durven we niet met zekerheid te zeggen dat het vermogen van Ray Slijngaard daadwerkelijk 4 miljoen euro is.

Waar woont Ray Slijngaard?

Ray Slijngaard mag dan wel geboren zijn in Amsterdam, hier woont hij voor zover bekend niet meer. Sterker nog, de rapper woont niet eens meer in Nederland. Hij is namelijk verhuist naar Niederkrüchten, een dorp in Duitsland net over de grens bij Roermond. Hier woont Ray Slijngaard in een royaal huis samen met zijn gezin. Deze woning was zelfs de eerste die de Nederlander ooit heeft gekocht.

Wie is de vrouw van Ray Slijngaard?

Ray Slijngaard is geboren in Amsterdam, wat natuurlijk de hoofdstad is van ons land. Hij heeft een Surinaamse vader genaamd Lothar, terwijl zijn moeder Nederlands is en Ingrid heet. Voordat hij een muzikant werd, was Ray Slijngaard een chef-kok. Hij heeft bovendien een zoon genaamd Rayvano Slijngaard met Hortence Gooding. Rayvano is geboren in 1996. Slijngaard is echter niet met Gooding getrouwd. Zijn vrouw heet namelijk Nina, waarmee hij al jaren samen is. Ook heeft het stel samen twee kinderen. Het is overigens onbekend of Nina daadwerkelijk de vrouw van Ray Slijngaard is. Mogelijk zijn ze alleen verloofd, maar niet getrouwd.

Het inkomen van Ray Slijngaard

Er is helaas niets bekend over het inkomen van Ray Slijngaard.