Wat is het vermogen van Joel Beukers? 

De lezers die niet zoveel hebben met sporten en fitness, kennen Joel Beukers waarschijnlijk nog niet. Toch zijn er veel mensen die deze opvallende verschijning wel eens voorbij hebben zien komen op het internet. Joel Beukers heeft ondertussen een aardige naam opgebouwd op verschillende socialmediapagina’s en ook voor zijn supplementen bedrijf Clean Nutrition. Hiermee heeft Joel Beukers ondertussen al een flink vermogen op weten te bouwen. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben uitgezocht wat het vermogen is van Joel Beukers, waar hij woont en hoe hij dit luxe leventje kan bekostigen. 

Inhoudsopgave
  • Wie is Joel Beukers?
  • Waar verdient Joel zijn geld mee?
  • Hoeveel is Joel Beukers waard?
  • Waar woont Beukers?
  • Wie is de vriendin van Joel Beukers?
  • Inkomen van Joel Beukers

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers is vooral bekend door zijn filmpjes op sociale media en YouTube. Veel jongeren zijn gek op de video’s waar hij al schreeuwend in de sportschool traint of in zijn dure gouden auto’s rondrijdt. Op dit moment doet Joel Beukers het erg goed en heeft mede dankzij deze video’s een flink vermogen weten op te bouwen, maar wie is Joel eigenlijk? Beukers was vroeger een professionele rugbyspeler, maar werd uiteindelijk betrapt op doping gebruik. Joel geeft aan dat dit te betwijfelen valt en geeft de schuld aan de supplementen die hij op dat moment gebruikte. Dit is de reden waarom Beukers zijn eigen bedrijf Clean Nutrition is begonnen. Vanaf het moment dat hij dit bedrijf is begonnen is het vermogen van Beukers flink gegroeid. 

Waar verdient Joel zijn geld mee?

Joel Beukers is dus begonnen met zijn bedrijf Clean Nutrition nadat hij werd betrapt op dopinggebruik door de verkeerde supplementen te nemen. Naast zijn eigen bedrijf verdient hij ook nog geld op een aantal andere manieren: 

  • Joel Beukers verdient geld aan advertenties die worden afgespeeld voor je zijn video’s op YouTube bekijkt. Hier kun je automatisch geld mee verdienen wanneer je AdSense inschakelt voor je account. Volgens onze berekeningen verdient Joel Beukers al snel 200-300 euro per video. Wanneer je een aantal video’s per week upload kom je al snel uit op een mooi bedrag. 
  • Ook werkt Joel Beukers samen met andere bedrijven. Bijvoorbeeld door zelf reclame te maken in zijn video’s. Zelfs de overheid benaderd hem regelmatig om bepaalde zaken te promoten. Wat Joel Beukers hier precies mee verdient weten we niet zeker, maar de bedragen voor dit soort promoties kunnen vaak erg oplopen. 
  • De grootste inkomstenbron van Beukers is de verkoop van zijn eigen supplementen. Het bekendste product is de V2 pre-workout, waar hij in zijn video’s vaak reclame voor maakt. Wij weten niet precies hoeveel Beukers verdient met de verkoop van zijn supplementen. Zelf meent hij hier jaarlijks ongeveer 400.000 euro mee te verdienen. 

Hoeveel is Joel Beukers waard?

Joel Beukers maakt gebruik van zijn socialmedia-accounts en YouTube kanaal om zijn producten te promoten. Door interessante en leuke video’s te maken voor zijn doelgroep, bereikt hij een groot publiek met potentiële kopers van zijn producten. Naast het showen van zijn auto’s en andere dure dingen, maakt hij ook filmpjes waarin hij fitness tips geeft aan zijn kijkers. Zijn boeiende video’s zijn natuurlijk leuk voor de kijkers om naar te kijken, maar voor Joel Beukers is dit natuurlijk een manier om geld te verdienen. Deze methode werkt goed aangezien het vermogen van Beukers de laatste jaren enorm is gegroeid. In 2018 werd het vermogen van Beukers nog op ongeveer 1.400.000 euro geschat. Dit bedrag zal de laatste jaren nog wel gestegen zijn. Er wordt geschat dat zijn vermogen op dit moment ongeveer 3 miljoen euro is. 

Waar woont Beukers?

In 2018 kocht Joel een prachtige woonboerderij in Eemnes. Het oorspronkelijke pand is gebouwd in 1880, maar hij heeft dit omgebouwd tot een villa met een rieten dak. De royale woning staat op een stuk land dat maar liefst 4.000 vierkante meter groot is. Voordat Joel met zijn vermogen de villa kocht, stond het al twee jaar te koop voor 1.425.000 euro, maar hij betaalde hier uiteindelijk ‘slechts’ 1.150.000 voor. 

Wie is de vriendin van Joel Beukers?

Joel beukers woont samen met zijn vriendin Dionne Esmée in hun prachtige woonboerderij in Eemnes. Dionne Esmée is een sportieve vrouw die meerdere keren per week in de sportschool te vinden is. Samen hebben ze twee kinderen genaamd Jin en Neo. Dionne is net als Joel een bekende verschijning op Instagram. Met haar 110.000 volgers is ze misschien niet net zo populair als haar partner Joel Beukers, maar haar account wordt door steeds meer mensen bekeken. 

Inkomen van Joel Beukers

Joel Beukers zijn vermogen groeit elk jaar dankzij de verkoop van zijn supplementen. Ook heeft hij aangegeven dat hij zijn productenlijn graag uit wil bereiden. Zijn bedrijf gegenereerd elk jaar een hoger inkomen voor Joel Beukers. Waar hij bijvoorbeeld in 2018 nog 400.000 euro overhield aan de verkoop van zijn producten, steeg de omzet een jaar later al naar 630.000 euro. Dit zijn slechts de inkomsten die Joel Beukers verdient door de verkoop van zijn supplementen. Ook worden zijn YouTube video’s met onder andere Dutch Performante, Enzo Knol en Mo Bicep steeds vaker bekeken. Hiermee wordt geschat dat hij ongeveer 130.000 euro per jaar extra verdient. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *