Wat is het vermogen van JayJay Boske?

Wat is het vermogen van JayJay Boske? Deze Nederlandse televisiepresentator was eerder professional actief als rugbyspeler. Door zijn verschillende functies heeft Boske door de jaren heen natuurlijk flink wat verdiend. Wil je weten wat JayJay Boske inmiddels verdient? We noemen het in dit artikel! Wat is het vermogen van JayJay Boske? Ook dat lees je hieronder!

Wie is JayJay Boske?

JayJay Boske is geboren op 6 januari 1986 in de stad Utrecht. Hij werd eerst vooral actief door zijn carrière als rugbyspeler. Hij speelde eerst in eigen land bij de Rugby Club Hilversum. Vervolgens verhuisde hij op 18-jarige leeftijd naar Newcastle, waar hij professioneel ging voor spelen voor de Newcastle Falcons. Hij raakte na zo’n drie seizoenen zwaar geblesseerd tijdens de County Cup Finale, waarna hij ervoor koos om tijdelijk met rugby te stoppen.

Twee jaar later keerde Boske toch weer terug op het veld als rugbyspeler, dit keer in Nederland voor opnieuw de Rugby Club Hilversum. Met deze club won hij vijf keer het landskampioenschap. Tegelijkertijd ging JayJay Boske aan de slag voor de BNN University. Hier leerde hij hoe je radio maakt en korte interviews afneemt. Boske stapte vervolgens na vier jaar over naar Veronica, hier presenteerde hij onder meer De Fukkers en Brouwersch.

Boske ging vervolgens in 2015 naar RTL. Hier was hij de presentator voor onder meer het Wereldkampioenschap rugby en de prepoloog van Parijs-Dakker. Ook deed hij mee aan Expeditie Robinson (twee keer zelfs) en Jachtseizoen. Bovendien presenteerde hij de Sterkste Man wedstrijden als opvolger van Dennis van der Gest. Boske is ook actief op YouTube met een eigen kanaal genaamd Day 1. Bovendien is Boske ongeveer een jaar de manager geweest van Famke Louise, dit deed de oud-rugbyspeler samen met Bizzey en Pearl.

Waar verdient JayJay Boske zijn geld mee?

JayJay Boske verdiende dus eerst zijn geld als professioneel rugbyspeler voor de Rugby Club Hilversum en de Newcastle Falcons. Inmiddels is hij al jarenlang gestopt in deze sport en focust hij zich volledig op het presenteren. Dit deed hij eerst voor BNN en Veronica, maar nu alweer jarenlang voor RTL. Hij presenteerde bijvoorbeeld ook Roadtrippers, wat een reisprogramma is waar hij samen met twee anderen het opneemt tegen team StukTV. Het doel is om zoveel mogelijk kilometers liftend af te leggen. Het team met het meeste kilometers wint de strijd. JayJay Boske verdient daarnaast ook nog geld door zijn kanaal op YouTube genaamd Day 1.

Hoeveel is JayJay Boske waard?

De verwachting is dat JayJay Boske zeker een miljonair is, al is dit natuurlijk niet helemaal officieel. Het vermogen van JayJay Boske is dan ook een schatting. Experts verwachten dat hij op het moment ongeveer 1,2 miljoen euro waard is. Of dit daadwerkelijk het geval is, weet eigenlijk alleen JayJay Boske zelf. Het is in ieder geval wel bekend dat hij zijn geld verdiend door zijn werk als presentator en zijn YouTube kanaal. Hij is op dit sociale medium dan ook erg populair met inmiddels ruim 400 duizend abonnees.

Waar woont JayJay Boske?

JayJay Boske is geboren in Utrecht en heeft vervolgens ook nog in onder andere Newcastle gewoond, maar waar hij nu woont, is niet helemaal bekend. Wel weten we dat hij en zijn vriendin binnenkort gaan samenwonen in een nieuw huis. Dit project heeft wat vertraging opgelopen door onder meer het coronavirus, maar inmiddels zijn de laatste loodjes bereikt. Boske heeft op zijn YouTube kanaal dan ook alvast een voorproefje gegeven. In een video toont hij namelijk hoe het huis er op het moment uitziet, waarin we ook direct zien dat de woning nog lang niet klaar is.

Wie is de vriendin van JayJay Boske?

JayJay Boske is nog niet getrouwd, maar we weten wel wie zijn vriendin is. JayJay Boske is namelijk een koppel met Sophie, een marketing en social media expert. Het leukste aan de twee is nog dat ze op het moment een kind verwachten! We weten ook al wat het geslacht van het kind van JayJay Boske en zijn vriendin Sophie is, ze krijgen namelijk een meisje. Dit maakte de presentator zelf bekend op Instagram, waarbij hij toepasselijk de hashtag #nopenis gebruikte. JayJay en Sophie zijn inmiddels ongeveer twee jaar samen en maakten het babynieuws bekend tijdens hun vakantie op Bali.

Het inkomen van JayJay Boske

Je weet nu dus dat het vermogen van JayJay Boske inmiddels zo’n 1,2 miljoen euro waard is, maar de kans is groot dat je ook benieuwd bent naar zijn inkomen. Hierover valt relatief veel te zeggen. Het is in ieder geval wel bekend dat het inkomen van JayJay Boske tijdens zijn loopbaan als professionele rugbyspeler niet meer dan het minimumloon in Nederland was. Hoe hoog zijn salaris tegenwoordig is, is dan weer niet bekend. De kans is desondanks groot dat het inkomen van JayJay Boske hoog genoeg is.