Wat is het vermogen van Kwebbelkop?

Wat is het vermogen van Kwebbelkop? Deze YouTuber heeft inmiddels meer dan tien miljoen subscribers en mag daardoor zeker een bekende Nederlander genoemd worden. Kwebbelkop is natuurlijk zijn echte naam, eigenlijk heet hij namelijk Jordi Maxim van den Bussche. De YouTuber  heeft op het moment van schrijven bijna 15 miljoen abonnees, dus het is niet meer dan logisch dat je graag meer over hem wilt weten. Wat is het vermogen van Kwebbelkop? Lees snel verder!

Wie is Kwebbelkop?

Kwebbelkop is een populaire Nederlandse YouTuber en Twitch-streamer wiens echte naam Jordi Maxim van den Bussche is. Hij werd geboren op 1 juni 1995 in Amsterdam, Nederland. Hij is vooral bekend om zijn game-inhoud, met name zijn Let’s Play-video’s van populaire games zoals Grand Theft Auto V, Fortnite en Minecraft. Daarnaast deed Kwebbelkop in 2017 ook mee aan Het Jachtseizoen van StukTV, helaas wist hij niet te ontsnappen. Bovendien was hij een deelnemer in het vijfde seizoen van Legends of Gaming NL. Hij haalde de finalemaand, maar kon door persoonlijke redenen helaas niet meedoen.

Kwebbelkop startte zijn YouTube-kanaal in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste gamekanalen op het platform, met bijna 15 miljoen abonnees en meer dan 7 miljard views. Naast zijn game-inhoud maakt hij ook vlogs, uitdagingen en andere soorten video’s. Kwebbelkop staat bekend om zijn energieke en vermakelijke persoonlijkheid, en zijn inhoud is populair bij gamers van alle leeftijden. Hij heeft samengewerkt met andere populaire YouTubers zoals Jelly en Slogoman, en heeft ook gewerkt met merken als Monster Energy en EA Sports.

Waar verdient Kwebbelkop zijn geld mee?

Het is niet meer dan logisch dat Kwebbelkop zijn geld verdient met zijn YouTube kanaal. Op het moment van schrijven heeft hij hier 14,9 miljoen abonnees op. In 2014 al kreeg hij 100 duizend abonnees en 5 jaar later was dit aantal gestegen naar maar liefst 10 miljoen subscribers. Op zijn YouTube kanaal plaatst hij vooral gamevideo’s, onder meer van spellen als Minecraft en Grand Theft Auto V. Kwebbelkop verdient dus zijn geld door video’s van zijn game-ervaringen op YouTube te plaatsen. Overigens is het leuk om te weten dat zijn video’s inmiddels meer dan 7 miljard keer zijn bekeken.

Hoeveel is Kwebbelkop waard?

Doordat Kwebbelkop inmiddels bijna 15 miljoen abonnees heeft op zijn YouTube kanaal mag je verwachten dat de gamer een groot vermogen heeft. Dit is dan ook zeker het geval! Experts schatten namelijk in dat Kwebbelkop op het moment ongeveer 14 miljoen waard is. Dit blijkt uit de statistieken van Pure Luxe. Kwebbelkop staat met zijn vermogen van circa 14 miljoen euro bovendien in de top 100 rijkste selfmade miljonairs die jonger dan 40 jaar oud is. Hoewel het grootste gedeelte hiervan door Kwebbelkop verdiend is met zijn YouTube kanaal is hij ook de eigenaar van LaunchMyNFT. Dit is een platform dat de NFT sector voor iedereen toegankelijk wil maken.

Waar woont Kwebbelkop?

Kwebbelkop kocht begin vorig jaar een penthouse in Amsterdam voor maar liefst zo’n 4,2 miljoen euro. We hebben geluk want we weten precies hoe zijn huis eruitziet doordat Jayjay Boske er een video van heeft gemaakt in samenwerking met Jordi van den Bussche. Inmiddels zou de penthouse nog meer waard zijn geworden, namelijk 5 miljoen euro. Overigens komt zijn droomhuis met een paar handige functies. Zo beschikt Kwebbelkop nu over een zwembad en een prachtig uitzicht over onze hoofdstad, terwijl hij ook nog eens een garage kreeg waarin zes auto’s kunnen staan. Dat is maar goed ook, aangezien de YouTuber in een beeldschone oranje Mercedes G-klasse rijdt.

Wie is de vriendin van Kwebbelkop?

Kwebbelkop heeft door de jaren heen meerdere vriendinnen gehad. De YouTuber gaat inmiddels met Sophie Duijn, zo maakte hij op Instagram bekend met een foto van de twee en de bijbehorende post “love is in the air”. Veel fans vonden het leuk dat hun favoriete gamer een nieuwe vriendin had, maar er was ook nogal wat kritiek. Zo kwamen er veel negatieve reacties die vonden dat Sophie Duijn een golddigger was, wat ook over eerdere vriendinnen van Kwebbelkop is gezegd. Jordi en Sophie namen het gelukkig niet serieus en zijn nog altijd samen! 

Het inkomen van Kwebbelkop

Doordat Kwebbelkop een YouTuber is, is het lastig om in te schatten wat hij precies verdient. Desondanks kunnen we toch wel een kleine voorspelling maken. We denken dan ook dat het inkomen van Kwebbelkop per maand zo’n 200 duizend euro is, maar dan hebben we het alleen maar over het geld dat hij krijgt voor zijn video’s. Kwebbelkop verdient zijn salaris namelijk ook nog op andere manieren. Zo heeft hij zijn eigen projecten, terwijl hij ook nog op YouTube en andere sociale media gesponsorde posts plaatst. De kans is groot dat hij hiervoor nog veel meer geld krijgt. Het inkomen van Kwebbelkop is dus waarschijnlijk veel hoger dan 2 ton per maand.